Kokoustila Punavuori, Eiran Aikuislukio Auditorio

Etätyötila Iso Roobertinkatu 20-22

Modernit kokoustilat Helsingin sydämessä

Kun etsitään inspiroivaa ja toimivaa etätyötilaa, Helsingin Punavuori tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja. Me Osaamistehtaalla tarjoamme monipuolisia ja viihtyisiä kokoustiloja, jotka soveltuvat niin pieniin palavereihin kuin suurempiinkin seminaareihin. Sijaintimme Iso Roobertinkadulla on ihanteellinen – lähellä ovat niin keskustan syke kuin rauhallisemmatkin alueet, jotka mahdollistavat keskittymisen työntekoon.

Kokoustilamme ovat varustettu nykyaikaisella tekniikalla, joka mahdollistaa sujuvat etä- ja hybridikokoukset. Valoisat ja avarat tilat tarjoavat luonnonvaloa ja modernin sisustuksen, jotka yhdessä luovat rauhallisen ja tehokkaan työympäristön. Meillä on myös vahtimestaripalvelu, joka varmistaa, että kaikki sujuu ongelmitta ja voitte keskittyä olennaiseen.

Roban Rumpu

Kokoustila Roban Rumpu – luonnonvaloa ja viihtyisyyttä

Kokoustila Roban Rumpu sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa ja on täydellinen valinta, kun kaivataan tilaa, joka on sekä viihtyisä että käytännöllinen. Ikkunaseinän ansiosta tila kylpee luonnonvalossa, ja viherseinä tuo tilaan elävyyttä. Tämä tila on muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin ja soveltuu erinomaisesti 20-30 hengen kokouksiin tai työpajoihin.

Tekniset varustelut, kuten valkokangas ja videotykki, ovat valmiina ja koneellinen ilmastointi takaa mukavan oleskelun. Vahtimestarimme huolehtii, että kaikki tarvittava on käytössänne ja että tilaisuutenne sujuu ilman teknisiä haasteita.

Kokous Helsinki - Kokoustila Liitto

Kokous Helsinki – Kokoustila Liitto

Kokoustila Liitto – raikas ja valoisa

Kokoustila Liitto sijaitsee viidennessä kerroksessa ja on ihanteellinen isommille ryhmille, sillä se mahduttaa 18-40 henkilöä. Tämä tila on suunniteltu erityisesti päiväaikaan järjestettäviin kokouksiin ja koulutuksiin. Raikas ja valoisa ilme sekä toimiva tekniikka luovat puitteet onnistuneelle tapahtumalle.

Projektiotyökalut, pieni keittiö ja oma sisäänkäynti tekevät tilasta käytännöllisen ja monipuolisen. Voitte tuoda omat tarjoilunne, hyödyntää meidän tarjoilupalveluamme tai lähialueen lounaspaikkoja. Vahtimestaripalvelumme on käytettävissänne, jotta voitte keskittyä täysin tilaisuuteenne.

Osaamistehdas Kokoustilat - Kokoustila Punavuori – Auditorio Roba

Auditorio Roba

Auditorio Roba – tilaa suuremmillekin tapahtumille

Auditorio Roba on moderni ja tilava, ja se soveltuu erinomaisesti suurempien yhtiökokousten, kokousten tai seminaarien järjestämiseen. Tilassa on paikkaa jopa 70 osallistujalle, ja suuret ikkunat takaavat valoisan tunnelman. Asianmukainen tekniikka mahdollistaa myös etä- ja hybriditapahtumat.

Me Osaamistehdas huolehdimme, että tilaisuutenne sujuu moitteettomasti. Vahtimestaripalvelumme varmistaa, että pääsy tilaan on esteetön ja tekniikka toimii puolestanne. Auditorio sijaitsee Punavuoressa, ja sen moderni sisustus luo rauhallisen ja keskittymistä tukevan ympäristön.


Kun tarvitsette laadukasta ja joustavaa kokoustilaa Helsingissä, Osaamistehdas on valintanne. Me yhdistämme laadun, helppouden ja nopeuden, jotta voitte keskittyä olennaiseen – tehokkaaseen työskentelyyn ja onnistuneisiin tapahtumiin. Tervetuloa tutustumaan kokoustiloihimme Iso Roobertinkadulla!