VARAUSEHDOT

Nämä ehdot voimassa 19.11.2020 alkaen, ellei tarjouksessa toisin mainita.

Vahvistus, muutokset ja peruminen
Osaamistehdas Oy vahvistaa varauksen tilaajalle sähköpostitse.

Tilavarauksen voi perua veloituksetta 14 vuorokautta ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista varauksista veloitetaan 50 % tilavarauksen hinnasta.

Alle kolme vuorokautta ennen varattua aikaa perutuista varauksista veloitetaan tilauksen hinta kokonaisuudessaan, sisältäen tilavuokran, tarjoilut ja vahtimestarikulun.

Peruuttamatta jätetystä varauksesta peritään tilauksen hinta kokonaisuudessaan, sisältäen tilavuokran ja tarjoilut.

FORCE MAJEURE Lakot, tulipalot tai muut vakavuudeltaan vastaavat Osaamistehdas Oy:stä riippumattomat tavallisuudesta poikkeavat olosuhteet oikeuttavat Osaamistehdas Oy:n peruuttamaan varauksen / varaukset ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvelvollisuutta. Sama koskee myös sopimuksen toista osapuolta. Osaamistehdas Oy voi myös peruuttaa tai siirtää varaukset yksipuolisella ilmoituksella ilman korvausvelvollisuutta, mikäli kokoustilojen saatavuudessa on merkittävä keskeytys (esim. taloyhtiön remontti) tai Osaamistehdas Oy:n toimitilojen käytössä merkittäviä muutoksia. Osapuolista riippumattomista tavallisuudesta poikkeavista olosuhteista on ilmoitettava toiselle osapuolelle kohtuullisessa ajassa.

Kokoustarjoilut

Kokoustila/-t on varattu tilaajan käyttöön ennalta sovitulle aikavälille. Varausaikaa on mahdollista pidentää lyhyelläkin aikavälillä, mikäli tila on vapaana. Pidennetystä varausajasta laskutetaan tarjouksen mukaisesti. Varauksen pidentämisestä tulee sopia myyntipalvelun kanssa.

Aiheettomien hälytysten laukaisemisesta varausajan jälkeen laskutetaan pidennetty varausaika, mahdolliset vahtimestarikulut, jos vahtimestarin tai muun henkilökunnan saapuminen paikalle on tarpeen, sekä hälytysmaksu 100 € + ALV 24 %.

Kokoustarjoilut

Kokoustarjoilut tilataan varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen varattua aikaa. Veloitamme tarjoilut ennalta ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Laskutus

Tilaajan tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä seuraavat laskutustiedot, ellei ilmoitettu aiemmin:

Yrityksen nimiy-tunnus, laskutusosoite, mahdollinen e-laskutusosoite, mahdollinen laskun viitetieto.

Laskutuslisämme on 10 € / lasku.

Osaamistehdas Oy on yhteistyökumppani, joka myy Osaamistehdas Oy:n oman kokoustilan lisäksi Eiran Aikuislukion ja Reumaliiton tiloja kokous- ja koulutuskäyttöön.

Käyttöehdot

  • Osaamistehtaan kokoustilat ovat vuokralaisen käytössä hyväksytyn tarjouksen mukaisesti.
  • Kokoustilassa vuokralaisen käytössä ennalta sovittu varustelu.
  • Alkoholin käyttö kokoustiloissa on kielletty kun paikalla ei ole Osaamistehtaan henkilökuntaa, ellei asiasta ole nimenomaisesti toisin sovittu.
  • Tupakointi sisätiloissa on kielletty.
  • Avotulen tekeminen, kuten kynttilöiden sytyttäminen, sisätiloissa on kielletty.
  • Vuokralainen on korvausvelvollinen kokoustiloissa aiheuttamistaan vahingoista. Normaalista käytöstä ja kulumisesta poikkeavasta käytöstä johtuva kokoustilan tai varustelun rikkoutuminen tai katoaminen laskutetaan tilan käyttäjältä vastaavan tuotteen hankinta- ja mahdollisen asennushinnan mukaisesti.
  • Kokoustilan vuokraan kuuluu normaali ylläpitosiivous tilaisuuden jälkeen. Ylimääräisestä, normaalista ylläpitosiivouksesta poikkeavasta siivoustyöstä laskutetaan siivouskulua 40 € + ALV 24 % / h.
  • Tiloista poistuttaessa käyttäjän tulee huolehtia, että kaikki sähkölaitteet on kytketty pois päältä, valot sammutettu ja ikkunat sekä ovet on suljettu asianmukaisesti.