Luentoja, ryhmätöitä ja käytännön harjoituksia – Europass Teacher Academy vietti kaksi viikkoa Kokoustila Punavuoressa

Opetushenkilöstön täydennyskoulutuksia järjestävä Europass Teacher Academy on ollut yksi Osaamistehtaan pitkäaikaisimmista asiakkaista. Euroopan laajuisesti toimiva Europass palvelee eri kouluasteiden opettajia varhaiskasvatuksesta aikuis- ja kielikoulutukseen saakka. Kesällä 2023 Europass saapui Kokoustila Punavuoreen kahdeksi viikoksi järjestäen koulutukset kahdelle eri kansainväliselle opettajaryhmälle. Haastattelimme Europass Teacher Academy Finland Oy:n omistajaa ja kurssijohtajaa Mirjami Junnikkalaa sekä kouluttajaa Mia Torttilaa Osaamistehtaan tiloista.

Europass Teacher Academy on varannut itselleen Kokoustila Punavuoren Iso Roobertinkadulta kokonaiseksi kahdeksi viikoksi. Millaiseen tilaisuuteen on kokoustila tullut teillä käyttöön?

Mia ja Mirjami: Ensimmäisellä viikolla järjestimme kurssin erityiskasvatuksesta, erityisopetuksesta ja inklusiivisuudesta. Toisella viikolla tilaan saapui uusi ryhmä oppimaan teemasta hyvinvointi suomalaisessa koulussa. Molemmilla kursseilla on ollut reilusti yli 10 henkilön joukko kansainvälisiä opettajia. Kursseilla on ollut luennointia, videoiden näyttämistä, käytännön harjoituksia sekä ryhmätehtäviä.

Miten Kokoustila Punavuori on toiminut kurssienne käyttötarkoitukseen?

Mia: Ihan loistavasti! Olemme aiemminkin vuokranneet kursseillemme Osaamistehtaan tiloja pidemmäksi aikaa. Viihdyn kuitenkin Kokoustila Punavuoressa kaikista eniten. Tässä kokoustilassa on ihanasti tilaa. Pidän lattiamatosta ja miten se pehmentää ääntä. Pidän myös kokoustilan ikkunoista, joita näin kesäaikaan on välillä mukava pitää auki. Tila on toimiva suuremmallekin joukolle, sillä täällä on tilaa liikkua ja tehdä ryhmätehtäviä. Tekniikka on toiminut myös hyvin. Pidän siitä, että tilassa on tykki! Kaiuttimet ovat toimineet – niistä kuuluu ääni selkeästi ilman särähdyksiä.

Mirjami: Olemme viihtyneet tilassa hyvin. Tila on ollut kurssin kokoon nähden tarpeeksi iso; täällä on mahtunut toimimaan ja ryhmäytymään eri tavoin. Tilan perusvarustelut ovat kunnossa! Olemme myös pitäneet siitä, että tilaan on kytkettynä taukotila keittiön kera.

Olemme olleet tyytyväisiä asiakkaita! Osaamistehtaalta on saatu auttavaista ja ystävällistä asiakaspalvelua. Kokoustila Punavuori on viihtyisä, värimaailmaltaan kaunis tila, jota mielellämme vuokraamme, kun sille on tarvetta.

Suosittelisitko Kokoustila Punavuorta ja Osaamistehtaan palvelua muille toimijoille?

Mia: Suosittelen! Ja suosittelisin erityisesti Kokoustila Punavuorta, sillä tämä on tilana viihtyisä ja mukava. Kokoustilan järjestystä saa muunneltua oman mielen mukaisesti. Sijaintina Punavuori on myös kätevä – kaikki on tässä lähellä.

Mirjami: Tottakai suosittelisin! Olemme olleet tyytyväisiä asiakkaita! Osaamistehtaalta on saatu auttavaista ja ystävällistä asiakaspalvelua. Kokoustila Punavuori on viihtyisä, värimaailmaltaan kaunis tila, jota mielellämme vuokraamme, kun sille on tarvetta.


Osaamistehdas kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Etusivukuva

Kokoustila Punavuori – valoisa ja muunneltava

Etsitkö laadukasta ja monipuolista kokoustilaa koulutuksellesi? Kokoustila Punavuori tarjoaa raikkaat ja valoisat puitteet. Tilan suuret, kävelykadulle avautuvat ikkunat ja toimiva sisustus luovat viihtyisän ympäristön koulutuksille, kokouksille ja tiimipäiville.

Muunneltava tila kaikille tarpeille

Kokoustila Punavuori on ihanteellinen valinta niin pienille ryhmille kuin suuremmillekin seurueille! Pöytien ja tuolien järjestystä on mahdollista mukauttaa varaajan tarpeiden mukaisesti. Kokoustila Punavuori sopii mainiosti pienille ryhmille, mutta se tarjoaa myös tilaa jopa 30 hengen tilaisuuksille.

Laadukasta tekniikkaa hybridi- ja etäkokouksiin

Kokoustila Punavuori on suosittu valinta etä- ja hybridikokousten järjestämiseen. Tilassa on käytettävissä muun muassa videotykki, laadukkaat kaiuttimet ja tehokas nettiyhteys. Kysythän meiltä tarvittaessa lisätietoja teknisestä varustelustamme!

Kätevät yleistilat

Kokoustila Punavuoren yhteydessä tarjolla on aulatila ja keittiö, jotka ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä tilaisuuden ajan. Aulatilasta on myös käynti Työskentelytila Pikku-Punavuoreen, jonka voi vuokrata esimerkiksi ryhmätyöskentelytilaksi.

Tervetuloa luomaan onnistuneita kokous- ja koulutuskokemuksia valoisassa ja monipuolisessa ympäristössä Osaamistehtaalle!

Lue lisää Europass Teacher Academyn toiminnasta ja tulevista koulutuksista.