Osaamistehdas Kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Kokoustila Roban Rumpu

Työskentelytilat kodin ulkopuolella – etätyön haasteet

Etätyön yleistyttyä moni on tehnyt kodista myös työpaikan. Näin ollen lepo ja työnteko sekoittuvat ja rentoutuminen vaikeutuu. Onkin tärkeää hyödyntää kokous- ja työskentelytiloja, jotta rentoutuminen ja keskittyminen säilyvät. Työskentely toisessa ympäristössä rauhoittaa kodin levolle ja uudesta ympäristöstä saa myös uutta energiaa työntekoon. 

Osaamistehtaan kokoustiloja voi vuokrata joustavasti yksittäisistä työpäivistä pidempiin työjaksoihin. Kokoustilat sijaitsevat hyvällä sijainnilla Punavuoressa lounaspaikkojen hehkussa ja kauniissa Eirassa.

Kotoa työskentely tuntuu ajatuksena mukavalta, mutta tuo mukanaan myös ainutlaatuisia haasteita työn ja rentoutumisen tasapainotteluun. Listasimme syitä vuokrata erillinen kokous- tai työskentelytila kotitoimiston rinnalle: 

  • Työn ja vapaa-ajan erottaminen: Ilman selkeää erottelua työn ja vapaa-ajan välillä, irrottautuminen työajatuksista ja rentoutuminen vaikeutuu. Edellytys palautumiselle on selkeät rajat työn ja vapaa-ajan välillä
  • Aktiivisuus: Taitetaan työmatka sitten julkisilla, pyörällä tai kävellen, saavat keho liikettä ja aktiviisuutta päivään
  • Tauot ja työaika: Työajalle tulee selkeät rajat ja tauot tulee käytettyä rentoutumiseen esimerkiksi kävelyllä tai lounaalla vilkkaassa Punavuoressa
  • Ergonomia ja mukavuus: Osaamistehtaan kokoustiloista löytyy laadukkaat varustelut monenlaiseen työskentelyyn, kuten esimerkiksi säädettävät työskentelytuolit, sohvat, sähköpöydät tilasta riippuen. Kokoustilat ovat myös valaistu hyvin ja lähes kaikkiin tiloihin on suuret valoa kajastavat ikkunat!
Osaamistehdas Kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Kokoustila Roban Rumpu
Kokoustila Roban Rumpu

Osaamistehtaan kokoustilat tarjoavat inspiroivan ja joustavan ratkaisun etätyön haasteisiin. Tutustu monipuolisiin kokoustiloihin ja löydä itsellesi sopiva tila, joka tukee työnteon ja rentoutumisen tasapainoa!

Erityisesti etätyöskentelyyn sopivia tiloja ovat muun muassa:

Pikku-Punavuori (sopiva erityisesti 1-4 ihmisen työskentelytilaksi pienen keittiön kera)

Osaamistehdas Kokoustilat - Työskentelytila Pikku-Punavuori
Työskentelytila Pikku-Punavuori

Kokoustila Punavuori (tilaa isommalle tiimille pienen keittiön kera)

Osaamistehdas kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Etusivukuva
Kokoustila Punavuori

Kokoustila Roba Rumpu (tilaa isommalle tiimille huikean näkymän kera)

Kokoustila Roban Rumpu - Osaamistehdas kokoustilat
Kokoustila Roban Rumpu