Helsinki tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita koulutustiloja yritystilaisuuksiin. Olipa kyseessä pienimuotoinen workshop, suuri seminaari tai tiimipäivä, kaupungista löytyy sopiva tila jokaiseen tarpeeseen. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia erinomaisia vaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin vaatimuksiin ja budjetteihin.

Kokoustila Liitto – Moderni ja monipuolinen

Kokoustila Liitto on raikas ja moderni tila, joka soveltuu erinomaisesti 18-40 henkilön tilaisuuksiin. Tilassa on käytettävissä projektityöskentelykulmaus, pieni keittiö ja oma sisäänkäynti. Tämä tekee tilasta erittäin joustavan ja monikäyttöisen.

Tilassa on myös kaikki tarvittavat tekniset varusteet, kuten Wi-Fi, videotykki ja valkokangas. Voit tilata cateringin meiltä tai tuoda omat tarjoilut. Kokoustila Liitto on varattavissa erityisesti arkisin päiväaikaan, mutta ilta- ja viikonloppukäyttö onnistuu vahtimestaripalvelun kanssa.

Auditorio Roba – Suurempiin tilaisuuksiin

Auditorio Roba on moderni ja tilava auditorio, joka sopii erinomaisesti suurempiin kokouksiin ja seminaareihin. Tilaan mahtuu jopa 70 osallistujaa, ja se sijaitsee kauniissa Punavuoressa. Tilassa on reilusti valoa ja moderni sisustus, joka luo rauhallisen tunnelman.

Auditorio Robassa on moitteeton ja asianmukainen tekniikka, joka mahdollistaa myös etä- ja hybridikokoukset. Tilaisuuksia varten varataan vahtimestaripalvelu, joka huolehtii tekniikasta ja varmistaa tilaan pääsyn. Tämä mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, eli itse tilaisuuteen.

Kokoustila Punavuori – Valoisa ja viihtyisä

Kokoustila Punavuori on valoisa ja viihtyisä tila, joka sopii mainiosti koulutuksiin, kokouksiin ja tiimipäiviin. Tila sijaitsee osoitteessa Iso Roobertinkatu 20-22 A, 3. kerros. Kokoustila Punavuoressa viihtyvät niin pienet ryhmät kuin isommatkin porukat.

Tilassa on käytettävissä videotykki, fläppitaulu sekä viihtyisä sisääntuloaula ja keittiötila. Asettelu voidaan järjestää ryhmäpöydiksi, pitkiksi kokouspöydiksi tai tuoli- ja pöytäriveiksi, mikä tekee tilasta erittäin joustavan. Voit myös varata viereisen Työskentelytila Pikku Punavuoren ryhmätyöskentelyyn.

Osaamistehdas kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Etusivukuva

Kokoustila Roban Rumpu – Viihtyisä ravintolatila

Kokoustila Roban Rumpu sijaitsee Iso Roobertinkadulla, katutason tuntumassa. Tämä viihtyisä ravintolatila sopii 20-30 henkilön tilaisuuksiin ja tarjoaa avarat näkymät Roballe. Tilassa on raikas viherseinä ja maukkaat tarjoilut, jotka tuovat energiaa tilaisuuteen.

Tilassa on käytettävissä videotykki ja valkokangas. Tilan varaaminen edellyttää tarjoilutilausta, ja ilta- ja viikonloppuvarauksiin varataan vahtimestari erillisen tarjouksen mukaan. Tämä tekee Kokoustila Roban Rummusta erinomaisen valinnan erilaisiin yritystilaisuuksiin.

Osaamistehdas Kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Kokoustila Roban Rumpu

Kokoustila Roban Rumpu

Helsingissä on siis runsaasti vaihtoehtoja koulutustiloiksi yritystilaisuuksiin. Osaamistehdas tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita tiloja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Ota yhteyttä ja varaa tila seuraavaa tilaisuuttasi varten!