Koulutustilat Helsingissä hyvillä liikenneyhteyksillä

Keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet

Helsinki on tunnettu erinomaisista liikenneyhteyksistään, ja tämä tekee siitä ihanteellisen paikan koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Kaupungin julkinen liikenneverkosto on laaja ja kattava, mikä mahdollistaa helpon pääsyn eri puolilta kaupunkia ja sen ulkopuolelta. Metro, raitiovaunut, bussit ja junat kulkevat tiheästi, ja monet koulutustilat sijaitsevat kävelymatkan päässä näistä pysäkeistä.

Me Osaamistehtaalla olemme valinneet tilamme huolellisesti varmistaaksemme, että ne ovat helposti saavutettavissa. Esimerkiksi Iso Roobertinkadulla sijaitsevat tilamme ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä useista julkisen liikenteen pysäkeistä. Tämä tekee tilaisuuksiin saapumisesta vaivatonta ja nopeaa, olipa kyseessä sitten paikallinen osallistuja tai kauempaa saapuva vieras.

Monipuoliset tilavaihtoehdot eri tarpeisiin

Osaamistehdas tarjoaa monipuolisia tilavaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin koulutustarpeisiin. Koulutustila Roba on yksi suosituimmista tiloistamme, ja se sopii erinomaisesti 20-30 hengen tilaisuuksiin. Tila on muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin, ja sen moderni tekniikka mahdollistaa myös etä- ja hybridikokoukset. Tilassa on käytettävissä muun muassa videotykki ja valkokangas, mikä tekee esityksistä sujuvia ja ammattimaisia.

Toinen suosittu vaihtoehto on Kokoustila Liitto, joka sijaitsee rakennuksen viidennessä kerroksessa. Tämä raikas ja valoisa tila sopii isommillekin ryhmille, ja se on varustettu projektityöskentelykulmauksella, pienellä keittiöllä ja omalla sisäänkäynnillä. Tilaan mahtuu 18-40 henkilöä, ja se on varattavissa erityisesti arkisin päiväaikaan.

Modernit ja hyvin varustellut tilat

Kaikki tilamme ovat modernisti varusteltuja ja tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneille koulutustilaisuuksille. Esimerkiksi Osaamistehdas Workshop on omatoimitila, joka sopii mainiosti pienten ryhmien työskentelyyn, workshoppeihin ja palavereihin. Tilassa on screen, AppleTV, fläppitaulu ja lisämaksullinen virvoitusjuomavalikoima. Tämä tila on erityisen suosittu 8-15 hengen ryhmille.

Työskentelytila Pikku Punavuori on toinen erinomainen vaihtoehto, joka soveltuu 1-4 henkilön käyttöön. Tämä valoisa tila on varustettu ergonomisilla työpisteillä, 55″ screenillä ja nopealla nettiyhteydellä. Tilassa on myös keittiönurkkaus ja astiat, joten omien tarjoilujen tuominen on helppoa ja vaivatonta.

Helppo varattavuus ja joustavat palvelut

Osaamistehtaalla pyrimme tekemään tilojen varaamisesta mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Voit varata tilan suoraan verkkosivujemme kautta tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Tarjoamme myös vahtimestaripalvelua, joka varmistaa tilaan pääsyn ja huolehtii tekniikasta puolestanne, jotta voitte keskittyä olennaiseen.

Lisäksi tarjoamme catering-palvelut, jotka on tilattavissa kaikkiin kokoustiloihimme. Voit lisätä tilaukseen kahvit, pullat tai croissantit, ja näin varmistaa, että osallistujat pysyvät virkeinä koko tilaisuuden ajan. Voit myös tuoda omat tarjoilut, mikäli se sopii paremmin tarpeisiinne.

Lisäpalvelut

Kaikki tilamme ovat varustettuja nykyaikaisella tekniikalla, kuten nopealla nettiyhteydellä, videotykillä ja valkokankaalla. Voit myös tilata cateringin meiltä tai tuoda omat tarjoilut. Tilat ovat varattavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin ilman erillistä vahtimestarikulua, mikä tekee niistä erittäin joustavia ja monikäyttöisiä.

Ota yhteyttä ja varaa tila seuraavaa koulutustilaisuuttasi varten. Me Osaamistehtaalla olemme valmiina auttamaan sinua järjestämään onnistuneen ja sujuvan tilaisuuden Helsingissä.