Mitä maksaa koulutustilan vuokraus Helsingissä?

Helsinki on vilkas ja monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja koulutustilojen vuokraukseen. Koulutustilan vuokrauksen hinta voi vaihdella suuresti riippuen tilan koosta, sijainnista ja varustelusta. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä meidän tarjoaman koulutustilan vuokraus Helsingissä maksaa ja mitkä tekijät vaikuttavat hintaan. Huomioithan, että kaikkiin hintoihin lisätään Alv 24%.

Tilojen koot ja hinnat

Koulutustilojemme hinnat Helsingissä vaihtelevat tilan koon mukaan. Pienemmät tilat, jotka sopivat 8-15 hengen ryhmille, ovat yleensä edullisempia. Esimerkiksi Workshopin tilat maksavat 235 euroa neljältä tunnilta, ja lisätunnit maksavat 45 euroa tunnilta.

Suuremmat tilat, kuten Kokoustila Liitto, joka sopii 18-40 hengen ryhmille, ovat kalliimpia. Puolikas päivä (max 4 h) maksaa 320 euroa ja koko päivä (max 8 h) 590 euroa. Lisätunnit maksavat 77 euroa tunnilta.

Sijainnin vaikutus hintaan

Sijainti on yksi merkittävimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa koulutustilan vuokrauksen hintaan. Keskustan läheisyydessä sijaitsevat tilat ovat yleensä kalliimpia kuin kauempana sijaitsevat tilat. Esimerkiksi Iso Roobertinkadulla sijaitseva Kokoustila Roban Rumpu maksaa 320 euroa neljältä tunnilta, ja lisätunnit maksavat 55 euroa tunnilta.

Toisaalta, hieman kauempana keskustasta sijaitsevat tilat voivat olla edullisempia. Tämä kannattaa ottaa huomioon, jos budjetti on tiukka ja sijainnilla ei ole suurta merkitystä.

Varustelun merkitys

Tilojen varustelu vaikuttaa myös hintaan. Perusvarusteluun kuuluvat yleensä Wi-Fi, screen, Apple TV ja fläppitaulu. Esimerkiksi Workshopin tiloissa on nämä perusvarusteet, ja lisämaksusta voi saada muun muassa virvoitusjuomavalikoiman.

Joissakin tiloissa on myös keittiötilat ja mahdollisuus tilata catering-palvelut. Kokoustila Liitossa on esimerkiksi pieni keittiö ja tarvikkeet kahvin ja teen omatoimiseen keittämiseen, mikä kuuluu tilavuokraan. Tämä voi olla kätevää, jos tilaisuudessa halutaan tarjota ruokaa ja juomaa.

Yhteenveto

Koulutustilan vuokraus Helsingissä voi maksaa muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin riippuen tilan koosta, sijainnista, varustelusta ja ajankohdasta. Meidän pienemmät tilat, kuten Workshop, ovat edullisempia, kun taas suuremmat tilat, kuten kokoustila Liitto, ovat kalliimpia.

On tärkeää miettiä, mitä tilalta tarvitsee ja mikä on budjetti. Osaamistehdas tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin ja budjetteihin. Voit pyytää tarjouksen ja varata tilan helposti verkkosivujemme kautta tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään, mitä koulutustilan vuokraus Helsingissä maksaa ja mitkä tekijät vaikuttavat hintaan. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua tilan valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä meihin!