Mitä huomioida koulutustilan valinnassa Helsingissä?

Sijainti ja saavutettavuus

Kun valitset koulutustilaa Helsingissä, sijainti on yksi tärkeimmistä tekijöistä. Keskustan läheisyys ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet tekevät tilasta helposti saavutettavan kaikille osallistujille. Esimerkiksi Osaamistehtaan tilat Iso Roobertinkadulla ja Laivurinkadulla ovat erinomaisia vaihtoehtoja, sillä ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja ovat hyvin saavutettavissa.

Saavutettavuus ei rajoitu vain julkiseen liikenteeseen. Myös pysäköintimahdollisuudet ovat tärkeitä, erityisesti jos osallistujia tulee kauempaa omilla autoillaan. Tarkista, onko tilan läheisyydessä riittävästi pysäköintipaikkoja tai mahdollisuus varata pysäköintitilaa etukäteen.

Tilojen varustelu ja teknologia

Moderni ja monipuolinen varustelu on olennainen osa onnistunutta koulutustilaisuutta. Osaamistehtaan tiloissa on käytettävissä muun muassa videotykki, dokumenttikamera ja Wi-Fi, jotka takaavat sujuvan esitystekniikan. Lisäksi tiloissa on koneellinen ilmanvaihto, joka parantaa viihtyvyyttä ja ilmanlaatua.

Teknologian lisäksi on hyvä tarkistaa, onko tilassa mahdollisuus järjestää etä- ja hybridikokouksia. Tämä on erityisen tärkeää nykyään, kun monet osallistujat saattavat osallistua tilaisuuteen etänä. Osaamistehtaan tilat tarjoavat myös tämän mahdollisuuden, mikä tekee niistä erittäin joustavia ja monikäyttöisiä.

Tilojen joustavuus ja muunneltavuus

Tilojen muunneltavuus on tärkeä tekijä, kun suunnittelet koulutustilaisuutta. Onko tila helposti muokattavissa eri käyttötarkoituksiin? Esimerkiksi Workshop-tila Iso-Roobertinkadulla on suunniteltu niin, että sen perusasettelu on pitkä pöytä, mutta se voidaan muuntaa myös pienemmiksi ryhmäpöydiksi. Tämä tekee tilasta erittäin monikäyttöisen ja sopivan erilaisiin tilaisuuksiin.

Joustavuus ei rajoitu vain kalusteiden muunneltavuuteen. Myös tilan vuokra-aikojen joustavuus on tärkeää. Osaamistehtaan tiloja voi varata niin arkipäivisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin, mikä antaa sinulle vapauden suunnitella tilaisuutesi juuri silloin, kun se parhaiten sopii.

Catering ja tarjoilut

Hyvä ruoka ja juoma ovat olennainen osa onnistunutta koulutustilaisuutta. Osaamistehtaan tiloissa voit tilata cateringin suoraan meiltä tai tuoda omat tarjoilut. Tämä antaa sinulle joustavuutta ja mahdollisuuden räätälöidä tarjoilut juuri tilaisuutesi tarpeisiin sopiviksi.

Tilojen varusteluun kuuluu usein myös keittiötila tai kahvinkeittomahdollisuus, mikä tekee omien tarjoilujen järjestämisestä helppoa. Esimerkiksi kokoustila Liitossa on tarvikkeet kahvin ja teen omatoimiseen keittämiseen, ja niiden käyttö kuuluu tilavuokraan.

Hinta ja budjetti

Hinta on aina merkittävä tekijä tilaa valittaessa. On tärkeää, että tilan vuokra on kohtuullinen ja vastaa budjettiasi. Osaamistehtaan tilojen hinnat ovat kilpailukykyisiä ja selkeästi esitettyjä. Esimerkiksi 1-4 tunnin vuokra Iso Roobertinkadun tai Laivurinkadun tiloissa maksaa 270 euroa + ALV, ja lisätunnit 50 euroa + ALV per tunti.

Muista myös tarkistaa, mitä hintaan sisältyy. Sisältyykö hintaan esimerkiksi vahtimestaripalvelu, tekninen tuki tai catering? Osaamistehtaan tiloissa vahtimestaripalvelu sisältyy ilta- ja viikonloppuvarauksiin erillisen tarjouksen mukaan, mikä tekee tilojen käytöstä entistä sujuvampaa ja stressittömämpää.

Yhteenveto

Koulutustilan valinta Helsingissä vaatii huolellista suunnittelua ja useiden tekijöiden huomioimista. Sijainti, varustelu, joustavuus, catering-mahdollisuudet ja hinta ovat kaikki tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat tilaisuuden onnistumiseen. Osaamistehtaan monipuoliset ja modernit tilat tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisille koulutustilaisuuksille, ja me autamme sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivan tilan.

Ota yhteyttä ja varaa tila jo tänään! Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tilat@osaamistehdas.fi tai soittaa numeroon 0400 567 429. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja tekemään tilaisuudestasi onnistunut!